Svar på tal!

Kategori: Gött'oBlandat!

Fick denna kommentar av alice. Ville bara ge henne lite reklam;) hennes blogg >HÄR!<


svar: Din blogg ä också fin! vilken händig storesyster du har;)<3

Jag har aldrig glömt vem jag var, jag har bara låtit det soova. Kanske hade jag inget val, bara viljan att finnas kvar!

Kategori: Gött'oBlandat!

Nu äre snart barn kalas, syrran fyller fyra. har nyss målat naglar och fixat hår. Det blev nån 40tals verson av askungen. E blev nice:D Nu lyssnar jag på musik och ska strax spela lite. Puss hejs!!
= ny header som ni ser. bara medans jag fixar en ny:)

Dagen:)

Kategori: Gött'oBlandat!

Idag vaknade jag och saknade världensfulaste lillastad;) Tog fram mobilen och började dunka denna låt:

Refrengen rockar, men resten av låten suger typ. haha älskaren!
Idag har vi varit vid nån badstrand och så. kuligt.Imon blire bakning och alltmöjligt till tisdagens fyraårskalas. sen på onsdag så blire skåne! härligt. nog har man längtat;) jaja nu ska jag göra massa grejer, eller ne det ska jag inte för jag har supertråkigt annars hade jag inte skrivit på min fula lillablogg;) puss ejs!

Jag åkte ner till Stockholm och då fick jag se Glänsande Porschar och BMW Men jag har en kärra som är bättre ändå Det är en Volvo 142!

Kategori: Gött'oBlandat!

kände för att köra lite raggar rockabilly stajl idag lite bilder min låtsasmorsa tog: (jag ser liiite mongo ut men det få ni ta;))

hahaha;) kanske inte så snygga men ... vi kör ;) hare gött!
/moa med smittande smajl och sprittande smajl!


Den ocensurerade sanningen!

Kategori: Gött'oBlandat!



Jag tänker skriva om saker som jag tänkt på och bara berättat för dom fyra personer jag litar mest på, Agnes Lundholm , Sigrid Lundgren, Linda Hiljanen och Amanda Eriksson. Amanda, Linda och jag kanske inte är bästa vänner men jag litar jävligt mycket på er! Dom flesta andra kan slänga sig i väggen typ. Jag har inte många vänner... Där emot så har jag många kompisar, Jag ser kompisar lite som vänner som man inte kan lita på och som snackar skit om en. För så är mina kompisar. Alla säjer att vi handbolls tjejer har så jävla bra sammanhålning men jag tycker inte att vi har det. Det är en stor grupp tjejer och några på sidan. Alla vet vilka jag snackar om och nu är jag heltsäker på att ni tror att jag är avundsjuk på er, och att det är därför jag skriver detta. att jag är avundsjuk för att jag inte umgås med er. Men jag har själv valt att inte umgås med er, Jag vill inte det. Ni ser ut som att ni ar jäääätte bra vänner men jag vet att alla ni snackar skit om varandra och att ni på nåt sätt hatar alla andra. Genom sjuan har jag sätt många tapra om inte desperata försök av tjejer att försöka vara med er. än har ingen lyckats och alla har kommit snackande tillbaka, Vet du vad den sa och vet du vad den gjorde. Men man ser att alla är lika ledsna och besvikna. Jag förstår inte vad ni är ledsna för!? Skitsnackande och opålitliga kompisar ? Nä jag håller mig till mina vänner. Sure ibland i skolan är jag med er men mest av en orsak, att vara med min bästa vän Agnes. Visst ibland är det kul att vara med er men oftast inte.  

 

Nu angående bilden och skitsnack

alla har något man kan klaga över eller hur? Men alla har något man kan beundra och lyfta fram. Visst jag har krokig näsa, små bröst och ful rumpa, men jag är också: hyfsat snygg, sjunger bra och grym personlighet. Men hur många ser det? Lätt att bli hatad svårt att bli älskad! allt på bilden representerar några saker folk hängt upp sig över på mig och saker jag själv hatat hos mig själv. Men hur ofta ser man dom fina sakerna på sig själv och andra. Jag har små bröst men jag har accepterat det nu och asså dom växer lxm jag kan inte göra nåt åt det asså jag är nöjd med mig själv! jag har så länge hatat mig själv och bara tänkt på mina fula och dåliga sidor pga en viss kille men det är också en annan historia och nu känns det som att jag gått vidare och bara blivit starkare av den erfarenheten. Nu försöker jag att bara se dom bra sidorna av mig själv och le. Jag har blivit starkare ! Nu vaknar jag med ett leende på läpparna och... asså ja you name it! ni fattar varför hata sig själv när man blir en så mycket finare människa av att älska sig själv och bara le. något jag ska jobba på nu och från och med detta sommarlov ändra hos mig själv. Vaffan All you need is love! Jag tror jag är förälskad, i mig själv"!!!

 

Snälla kommentera med era elaka kommentarer, det bevisar bara att jag har rätt!

 

(allt på bilden är kanske sant, men jag har slutat se dom sidorna hos mig själv!)

Jag ser det regnar, jag ser det regnar. Det var väll roligt! FAST NE!

Kategori: Gött'oBlandat!

Det regnar som faan och bara därför kan vii nte åka ti stålnäs, och jag får inte träffa min fula äckliga hatade kusin hon åker till ukraina snart. men imon äre ju fiske tävling.

Igår var det tjohojs npå berget. Men jag is fan inte skriva om allt. Jag hafde kul men, ja sigrid är som hon är och skämmer ut både mig och henne inför ALLA vi träffar. Mer än så nbbehövs ikke förklaras;)


BERGET TYP FÖRRA ÅRE ELLER NÅT;)

Bara för att:D

Kategori: Gött'oBlandat!

hittade denna bild på fammis data, saknar tiderna!

Har inte skrivit på länge, men det har inte schakespeare hellr så...

Kategori: Gött'oBlandat!

hej jag har varit med om massor, men skriver sen har lovat agnes en bild på telefonen som jag håller på att göra om men jag är inte klar inte ens halvägs men det kommer här:


dålig bild vet men ids inte!